Ajankohtaista

STEAM-ed Finland 2017 Seminar: Artificial Intelligence in Learning, Art and Society

Alkamisaika: perjantai 15. joulukuuta 2017, 09.00

Päättymisaika: lauantai 16. joulukuuta 2017, 11.00

Paikka: Mattilanniemi, Agora auditorio 3

Seminaarin kuvaus englanniksi: "The integrated approach of Science-, Technology-, Engineering-, Arts- and Mathematics learning–known as STEAM–is becoming increasingly important worldwide. At the 'STEAM-ed FINLAND' conferences, started in 2017, we aim to discuss the role and opportunities of new technologies can offer for such experience- and discovery-oriented learning environments."

Tapaa Maarit Rossi (joka oli kymmenen finalistin joukossa vuoden 2016 Global Teacher -palkintokilpailussa) - Harri Ketamo (joka voitti Sitran Ratkaisu 100 -palkinnon) - David Weinberger (Harvardin yliopisto, USA) ja monta muuta! Seminaari on maksuton, eikä vaadi erikseen ilmoittautumista.

Koko ohjelma: https://www.jyu.fi/it/steam

Lisätietoja

Kristóf Fenyvesi
kristof.fenyvesi@jyu.fi
kuuluu seuraaviin kategorioihin: