Retki Aalto-yliopiston Learning@Aalto Gala 2017 -tapahtumaan

Alkamisaika: keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Päättymisaika: keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Opetuksen kehittäminen JYU:ssa - Retki Aalto-yliopiston Learning@Aalto Gala 2017 -tapahtumaan

ke 20.12.17 koko päivä

Lukukausi on kohta taputeltu ja ennen jouluun asettumista voisi olla hyvä saada hiukan virkistystä ja tuulettaa aivoja. Lähde siis yhteiselle opetuksen kehittämisen retkelle Aalto-yliopistoon!

Learning@Aalto Gala 2017 -tapahtumassa juhlitaan oppimista ja tutustutaan A!OLE (Aalto Online Learning) -hankkeiden tuloksiin  ja innovaatioihin (vrt. JYUn eEducation-messut).

Tarjolla on työpajoja ja demoja (mm. online learning, virtual & augmented reality, wellbeing, work life, program attractiveness…) sekä mahdollisuuksia verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia muiden opetuksen kehittäjien kanssa.

Päivittyvää tietoa tapahtumasta.

Järjestämme yhteisen bussikyydin Otaniemeen ja takaisin. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan lähempänä retkeä.

Ilmoittaudu viimeistään ma 11.12.17 linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/EP/69D9B4A16B039C87

Tervetuloa mukaan niin opettajat, opiskelijat kuin muutkin opetuksen kehittämisestä ja opetusteknologiasta kiinnostuneet!

Opetuksen kehittämispäällikkö Ulla Klemola, ulla.klemola@jyu.fi, p. 040 8053340

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,