Ajankohtaista

Väitös: 19.12.2017 M.Sc. Mariia Gavriushenko (Informaatioteknologian tiedekunta, tietotekniikka)

Alkamisaika: tiistai 19. joulukuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: tiistai 19. joulukuuta 2017, 15.00

Paikka: Mattilanniemi, Agora Alfa

M.Sc. Mariia Gavriushenkon tietotekniikan väitöskirjan "On Personalized Adaptation of Learning Environments" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä akatemiatutkija Kristian Kiili (Tampereen teknillinen yliopisto) ja kustoksena professori Pekka Neittaanmäki (Jyväskylän yliopisto).

M.Sc. Mariia Gavriushenkon tietotekniikan väitöskirjan "On Personalized Adaptation of Learning Environments" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä akatemiatutkija Kristian Kiili (Tampereen teknillinen yliopisto) ja kustoksena professori Pekka Neittaanmäki (Jyväskylän yliopisto).

Lisätietoja

Mariia Gavriushenko
gavrushik@gmail.com
kuuluu seuraaviin kategorioihin: