Väitös: 20.12.2017 M.Sc. Kashif Naveed (Informaatioteknologian tiedekunta, tietotekniikka)

Alkamisaika: keskiviikko 20. joulukuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: keskiviikko 20. joulukuuta 2017, 15.00

Paikka: Mattilanniemi, Agora auditorio 2

M.Sc. Kashif Naveedin tietotekniikan väitöskirjan "Transformative Direction of Innovation and Measurement of Uncaptured GDP in the Digital Economy" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä FT Leena Ilmola-Sheppard (International Institute for Applied Systems Analysis) ja kustoksena professori Pekka Neittaanmäki (Jyväskylän yliopisto).

Kashif Naveed
kashif.k.naveed@student.jyu.fi