Ajankohtaista

Väitös: 20.12.2017 M.Sc. Kashif Naveed (Informaatioteknologian tiedekunta, tietotekniikka)

Alkamisaika: keskiviikko 20. joulukuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: keskiviikko 20. joulukuuta 2017, 15.00

Paikka: Mattilanniemi, Agora auditorio 2

M.Sc. Kashif Naveedin tietotekniikan väitöskirjan "Transformative Direction of Innovation and Measurement of Uncaptured GDP in the Digital Economy" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä FT Leena Ilmola-Sheppard (International Institute for Applied Systems Analysis) ja kustoksena professori Pekka Neittaanmäki (Jyväskylän yliopisto).

M.Sc. Kashif Naveedin tietotekniikan väitöskirjan "Transformative Direction of Innovation and Measurement of Uncaptured GDP in the Digital Economy" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä FT Leena Ilmola-Sheppard (International Institute for Applied Systems Analysis) ja kustoksena professori Pekka Neittaanmäki (Jyväskylän yliopisto).

Lisätietoja

Kashif Naveed
kashif.k.naveed@student.jyu.fi
kuuluu seuraaviin kategorioihin: