Väitös: 18.12.2017 FL Lauri Wilen (Informaatioteknologian tiedekunta, tietotekniikka)

Alkamisaika: maanantai 18. joulukuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: maanantai 18. joulukuuta 2017, 15.00

Paikka: Mattilanniemi, Agora auditorio 2

FL Lauri Wilenin tietotekniikan väitöskirjan "Tietotekniikka osana opettajien täydennyskoulutusta, perusopetus ja lukiot" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä emeritusprofessori Pertti Järvinen (Tampereen yliopisto) ja kustoksena professori Pekka Neittaanmäki (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomeksi.

Lauri Wilen
lauri.wilen@jyu.fi