Ajankohtaista

Psykoterapiatutkimuksen päivät 2018

Alkamisaika: torstai 15. helmikuuta 2018, 11.00

Päättymisaika: perjantai 16. helmikuuta 2018, 15.30

Paikka: Cumulus Resort Laajavuori

Psykoterapiatutkimuksen päivien tapahtumia pidetään 14.-16. helmikuuta 2018.

XIV Psykoterapiatutkimuksen päivien pääteemana on "Vastavuoroisuus ja dialogisuus psykoterapiassa". Päivillä tarkastellaan psykoterapiaa asiakkaan ja terapeutin yhteistoiminnallisena tapahtumana, kuullaan uusinta tutkimustietoa aiheesta ja pohditaan, miten psykoterapeutit voivat parhaiten hyödyntää sitä käytännön työssään. Päivien ohjelma koostuu kahdesta huippuasiantuntijoiden pitämästä luennosta pääteemaan liittyen sekä lyhyemmistä, osallistujien vapaasti tarjoamista esityksistä.

Pääluento torstaina 15.2.2018
Professori, emeritus William Stiles (Miami University, Ohio, USA): Responsiveness in psychotherapy research and practice
 
Pääluento perjantaina 16.2.2018
Professori Jaakko Seikkula (Jyväskylän yliopisto): Uutta tutkimustietoa psykososiaalisesta hoidosta psykoosien hoidossa: Ihmisen kokonaisvaltaisella kohtaamisella ja verkostokeskeisellä hoidolla pysyvämpiä tuloksia kuin psykoosilääkehoidolla
 

Varsinaisten päivien lisäksi järjestetään Jyväskylän yliopiston tiloissa ke 14.2.2018 etukäteisworkshop aiheesta ”Using case study research to build the assimilation model”. Workshopin vetäjänä toimii professori William Stiles. 

 

https://www.jyu.fi/edupsy/fi/laitokset/psykologia/psykoterapiaklinikka/psykoterapeuttikoulutus/psykoterapiatutkimuksen-paivat-2018

Lisätietoja

Katja Hartikainen
psykoterapiaklinikka@jyu.fi
040 805 4677
kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,