Arctic Drone Labs -seminaari

Alkamisaika: tiistai 16. tammikuuta 2018, 11.30

Päättymisaika: tiistai 16. tammikuuta 2018, 17.00

Paikka: Mattilanniemi, Lea Pulkkisen sali, Agora

Tervetuloa osallistumaan Jyväskylän yliopiston ja Arctic Drone Labs -ekosysteemin järjestämään Arctic Drone Labs -seminaariin Jyväskylässä 16.1.2018. Seminaari pidetään Jyväskylän yliopiston Agora-rakennuksella (Mattilanniemi 2) Lea Pulkkisen salissa klo 11.30-17.00. Ohjelmassa on alan yritysten ja tutkijoiden pitämiä mielenkiintoisia puheita sekä verkostoitumista ekosysteemiajattelun hengessä. Tapahtuma päättyy vapaamuotoiseen cocktailtilaisuuteen.

Seminaari on maksuton ja siihen pääsee rekisteröitymään oheisesta linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/E25D56D76A0EE761. Rekisteröityminen on auki seminaaripäivään asti, mutta mahdolliset ruoka-aineallergiat tai muut rajoitteet tulisi ilmoittaa 8.1.2018 mennessä, jotta ne voidaan ottaa huomioon tarjoilussa. Myös etäosallistuminen on mahdollista, ja seminaarin kulkua voi seurata livenä osoitteessa https://moniviestin.jyu.fi/ohjelmat/it/muut/arctic-drone-labs-seminaari.

Keskustelun aiheita voi ehdottaa vapaasti ilmoittautumisen yhteydessä. Seminaaripäivänä tapahtuman ilmoittautumistiski löytyy Lea Pulkkisen salin edestä neljännestä kerroksesta.

• 11.30 Kahvit

• 11.40 Seminaari alkaa
    Osallistujien esittely
    Pasi Tyrväinen, Jyväskylän yliopisto: Tapahtuman avaus ja HILLA:n tarjoamat mahdollisuudet