Ajankohtaista

Väitös: 16.2.2018 MSc. Elijah Ngumba (Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, ympäristötiede)

Alkamisaika: perjantai 16. helmikuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 16. helmikuuta 2018, 15.00

Paikka: Ylistönrinne, YAA303

MSc. Elijah Ngumban ympäristötieteen väitöskirjan "Occurrence and control of selected antibiotics and antiretroviral drugs in urban hydrological cycles" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Dr Jerker Fick (Umeå University, Ruotsi) ja kustoksena professori Tuula Tuhkanen (Jyväskylän yliopisto).

MSc. Elijah Ngumban ympäristötieteen väitöskirjan "Occurrence and control of selected antibiotics and antiretroviral drugs in urban hydrological cycles" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Dr Jerker Fick (Umeå University, Ruotsi) ja kustoksena professori Tuula Tuhkanen (Jyväskylän yliopisto).

Lisätietoja

MSc. Elijah Ngumba
elijah.k.ngumba@jyu.fi
kuuluu seuraaviin kategorioihin: