Väitös: 17.2.2018 YTM Tuovi Leppänen (Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, kasvatustiede)

Alkamisaika: lauantai 17. helmikuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: lauantai 17. helmikuuta 2018, 15.00

Paikka: Mattilanniemi, Agora, Auditorio 2

YTM Tuovi Leppäsen kasvatustieteen väitöskirjan "Yhteisövoimainen oppimisprosessi. Substantiivinen teoria aikuisten ryhmässä oppimisen kokemuksista" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä yliopettaja Kari Kiviniemi (Oulun ammattikorkeakoulu) ja kustoksena professori Tapio Puolimatka (Jyväskylän yliopisto).

YTM Tuovi Leppäsenkasvatustieteen väitöskirjan "Yhteisövoimainen oppimisprosessi. Substantiivinen teoria aikuisten ryhmässä oppimisen kokemuksista" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä yliopettaja Kari Kiviniemi (Oulun ammattikorkeakoulu) ja kustoksena professori Tapio Puolimatka (Jyväskylän yliopisto).

Tuovi Leppänen
tuovileppanen@gmail.com