Väitös: 23.2.2018 KM Kati Keski-Mäenpää (Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, kasvatustiede)

Alkamisaika: perjantai 23. helmikuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 23. helmikuuta 2018, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, Ruusupuisto, RUU D104 Helena

KM ​Kati Keski-Mäenpään ​kasvatustieteen väitöskirjan "Towards Student-Centred Pedagogy: Action Research with Ethiopian Village School Teachers" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Eustella Bhalalusesa (Dar es Salaamin yliopisto) ja kustoksena professori Elina Lehtomäki (Jyväskylän yliopisto).

KM Kati Keski-Mäenpään kasvatustieteen väitöskirjan "Towards Student-Centred Pedagogy: Action Research with Ethiopian Village School Teachers" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Eustella Bhalalusesa (Dar es Salaamin yliopisto) ja kustoksena professori Elina Lehtomäki (Jyväskylän yliopisto).

Kati Keski-Mäenpää
katikeski@gmail.com