Ajankohtaista

Agoran edustalle uusi pyöräparkki ja pyöränhuoltopiste

Agora-rakennuksen pää- ja sivusisäänkäyntien yhteyteen asennetaan uudet, runkolukituksen mahdollistavat kiinteät pyörätelineet yli 380 polkupyörälle. Pyöräpysäköinnissä huomioidaan myös leveärenkaisempien pyörien sekä lasti- ja perävaunullisten pyörien käyttäjät. Lisäksi pääsisäänkäynnin viereen asennetaan 12 sähköavusteisten pyörien latausmahdollisuudella varustettua telinettä. Pyöräpysäköinti täydentyy tammikuussa 2018 pyöränhuoltopisteellä, jossa voi täyttää renkaat ja tehdä pienhuoltoa.

Telineet asennetaan viikolla 50. Asennustyön helpottamiseksi ja ruuhkien välttämiseksi suositellaan, että polkupyörät pysäköidään asennustyön aikana osittain MaD-rakennuksen pyöräparkkiin. Pahoittelemme asennuksesta toiminnalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.   

Pyöräilymahdollisuuksien kehittäminen on osa Jyväskylän yliopiston ympäristöohjelman 2016-2020 toteuttamista. 

Lisätiedot: 

Ympäristöasiantuntija Veli-Heikki Vänttinen, veli-heikki.vanttinen@jyu.fi, 040 805 4532 
Kiinteistöpäällikkö Timo Piispanen, timo.e.piispanen@jyu.fi, 040 805 4998 
kuuluu seuraaviin kategorioihin: