Ajankohtaista

Strategisen tutkimuksen neuvoston STN-haku - workshop

Alkamisaika: keskiviikko 07. helmikuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: keskiviikko 07. helmikuuta 2018, 14.00

Paikka: Mattilanniemi, Agora, AgC513.1

Workshop selventää Kestävän kasvun avaimet -täydennyshaun ohjeita

Koulutus on tarkoitettu Suomen Akatemian Strategisen tutkimuksen neuvoston (STN) haussa rahoitusta Jyväskylän yliopistoon hakeville. Workshop selventää "Kestävän kasvun avaimet" -täydennyshaun ohjeita. Haku on kaksivaiheinen ja aiehaku aukeaa ennakkotietojen mukaan huhtikuussa. Hakukuulutus julkaistaan ennakkotiedon mukaan tammikuun lopulla. Huomioithan STN-rahoituksen pääpiirteet: http://www.aka.fi/fi/strategisen-tutkimuksen-rahoitus2/rahoituksen-paapiirteet/

Tässä työpajassa käydään läpi hakuehtoja ja annetaan vinkkejä hakemiseen. Voit myös saada selvyyden sinua askarruttaneisiin kysymyksiin. Jos lähetät kysymyksesi etukäteen, voidaan vastaukset tarvittaessa selvittää valmiiksi rahoittajalta: satu.m.huhtala@jyu.fi

Paikka: AgC513.1 (Tutkimus- ja innovaatiopalvelujen neuvotteluhuone)

Ilmoittaudu Korpin kautta

https://www.jyu.fi/fi/tutkimus/tutkimuspalvelut/

Lisätietoja

Tutkimusrahoituksen asiantuntija Satu Huhtala
satu.m.huhtala@jyu.fi
0400-248085
Tutkimus- ja innovaatiopalvelut
kuuluu seuraaviin kategorioihin: