Ajankohtaista

Yleisöluento Keskisuomalaisen päätoimittaja Erkki Laatikaisesta

Alkamisaika: keskiviikko 07. helmikuuta 2018, 18.00

Päättymisaika: keskiviikko 07. helmikuuta 2018, 20.00

Paikka: Seminaarinmäki, H306

FT., dosentti Olli Matikainen luennoi kirjoittamastaan Erkki Laatikaisen elämäkerrasta. Laatikainen oli sanomalehti Keskisuomalaisen pitkäaikainen päätoimittaja. Samalla hän oli vuosikymmeniä merkittävä vaikuttaja ja poliittinen taustatoimija Keski-Suomessa mutta myös valtakunnallisesti. Luento on osa Jyväskylän Historiallisen yhdistyksen ja Historian ja etnologian laitoksen yhteistyössä järjestämää, kaikille kuulijoille avointa kevään 2018 yleisöluentosarjaa, jossa historiantutkijat ja muut kirjailijat esittelevät tuoreita ja monista näkökulmista mielenkiintoisia uutuuskirjojaan, niiden sisältöä sekä valmistumisprosessia.

http://jyvaskylanhistoriallinenyhdistys.blogspot.fi/

Lisätietoja

Petteri Impola
petteri.s.impola@jyu.fi
Historian ja etnologian laitos
kuuluu seuraaviin kategorioihin: