Lapsi- ja perhetutkimuskeskuksen järjestämä Kick off -tilaisuus

Alkamisaika: perjantai 19. tammikuuta 2018, 09.00

Päättymisaika: perjantai 19. tammikuuta 2018, 11.30

Paikka: Seminaarinmäki, Ruusupuiston aula

Tilaisuus liittyy uuteen monitieteiseen, Jyväskylän yliopistossa toimivaan lapsi-ja perhetutkimuksen keskukseen, jota hallinnoidaan tällä hetkellä Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunnassa strategisena hankkeena. Tavoitteena on integroida Jyväskylän yliopistossa tapahtuvaa lapsuus-, nuoruus- ja perhetutkimustoimintaa Perhetutkimuskeskuksen ja LaNKa-osaamiskeskittymän jalanjäljissä.

Tavoitteena on verkostoitumalla luoda uutta lapsiin, lapsuuteen, nuoruuteen ja perheisiin liittyvän monitieteisen tutkimuksen saralla Jyväskylän yliopistossa. Samassa tilaisuudessa perustetaan lapsi- ja perhetutkimuksen eri tieteenalojen jatko-opiskelijoiden jatkokoulutusseminaari. Pyrkimyksenä on luoda alan monitieteinen jatko-opiskelijoita palveleva ohjausverkosto ja -seminaari, joka perustuu väitöskirjatutkijoiden tarpeiden ja toiveiden kuulemiseen.

klo 9.00         Kahvitarjoilu Unon linjastolta alkaa

klo 9.30         Tervetulotoivotus, Anna-Maija Poikkeus, dekaani, kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, RUU Aula

Lapsi- ja perhetutkimuskeskuksen esittely Eija Sevón, yliopistotutkija, kasvatustieteiden laitos, RUU Aula

n. klo 10.00   Learning Cafe –työskentely, RUU Lucina