PePet eli pedagogiset perjantait starttaavat!

Alkamisaika: perjantai 02. helmikuuta 2018, 13.00

Päättymisaika: perjantai 02. helmikuuta 2018, 14.00

Paikka: Seminaarinmäki, S110, Tissarin taidekokoelmasali, Seminarium-rakennus

Opetuksen kehittäminen JYU:ssa

PePet eli pedagogiset perjantait starttaavat! PePet ovat yliopistolaisten yhteisen keskustelun ja pedagogisen tuulettamisen pönötysvapaa foorumi kerran kuussa.

Ensimmäisessä PePessä opetuksen kehittämispäällikkö Ulla Klemola avaa keskustelua siitä, olisiko ideaa kirjata JYU:n hyvän opetuksen periaatteet ja miten se tehtäisiin. Keskustelun ohella kahvitellaan ja saadaan suu makeaksi.

Kevätlukukauden muut PePet ovat 9.3., 6.4., 4.5. ja 1.6. klo 13-14, Tissarin taidekokoelmasali (tai muu sali tarpeiden mukaan, jutellaan tästä). PePejen vetovastuu jaetaan yksiköiden ja JYYn kesken. Lisätietoja kevään sisällöistä on tulossa myöhemmin.

Opettajat, opiskelijat ja kaikki opetuksen kehittämisestä kiinnostuneet – lämpimästi tervetuloa!

Opetuksen kehittämispäällikkö Ulla Klemola
ulla.klemola@jyu.fi