Ajankohtaista

Väitös: 9.2.2018 FM Tähti Pohjanmies (Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, ekologia ja evoluutiobiologia)

Alkamisaika: perjantai 09. helmikuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 09. helmikuuta 2018, 15.00

Paikka: Ylistönrinne, YAA303

FM Tähti Pohjanmiehen ekologian ja evoluutiobiologian alan vaitoskirjan "Trade­offs among intensive forestry, ecosystem services and biodiversity in boreal forests" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Dr. Johan Ekroos (Centre for Environmental and Climate Research Lund University, Sweden) ja kustoksena prof. Mikko Mönkkönen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

FM Tähti Pohjanmiehen ekologian ja evoluutiobiologian alan vaitoskirjan "Trade­offs among intensive forestry, ecosystem services and biodiversity in boreal forests" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Dr. Johan Ekroos (Centre for Environmental and Climate Research Lund University, Sweden) ja kustoksena prof. Mikko Mönkkönen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

Lisätietoja

Tähti Pohjanmies
tahti.t.pohjanmies@jyu.fi
kuuluu seuraaviin kategorioihin: