Ajankohtaista

EBHS 2018: 43. Economic and Business History Society -konferessi

Alkamisaika: keskiviikko 30. toukokuuta 2018, 16.00

Päättymisaika: lauantai 02. kesäkuuta 2018, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, Mattilanniemi

Economic and Business History Society (EBHS) järjestää 43:n vuosittaisen konferenssinsa Jyväskylän yliopistossa. Tapahtuman teemana on talouden ja liiketoiminnan kasvun esi- ja varhaismodernit juuret, mutta konferenssi on avoin kaikelle talous-, sosiaali- ja liiketoimintahistorian tutkimukselle. 

Keynote-puhuja on Deirdre N. McCloskey, Distinguished Professor of Economics, History, English, and Communication, University of Illinois at Chicago. Plenaaripuhuja on akatemiaprofessori ja käytännöllisen filosofian professori Uskali Mäki Helsingin yliopistosta. Molemmat ovat merkittävällä tavalla yhdistäneet taloustiedettä, historiaa ja filosofiaa tutkimustyössään. Heidän dialoginsa taloustieteen filosofian ja metodologian tutkimuksessa ulottuu 1980-luvulle.
 

http://www.ebhsoc.org/conference/index.php/ebhsoc/jyvaskyla2018

Lisätietoja

Projektitutkija Olli Turunen
olli.t.turunen@jyu.fi
+358405293662
kuuluu seuraaviin kategorioihin: