Väitös: 9.3.2018 M.Sc. Franziska Dickel (Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, ekologia ja evoluutiobiologia)

Alkamisaika: perjantai 09. maaliskuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 09. maaliskuuta 2018, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, S212

M.Sc. Franziska Dickelin ekologian ja evoluutiobiologian väitöskirjan "Medicative diet - the importance of diet and prophylactic treatment on survival and immunity of polyphagous Arctia plantaginis (Arctiidae) larvae" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Dr. Jessica Abbott (University of Lund, Sweden) ja kustoksena professori Johanna Mappes (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

M.Sc. Franziska Dickelin ekologian ja evoluutiobiologian väitöskirjan "Medicative diet - the importance of diet and prophylactic treatment on survival and immunity of polyphagous Arctia plantaginis (Arctiidae) larvae" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Dr. Jessica Abbott (University of Lund, Sweden) ja kustoksena professori Johanna Mappes (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

Franziska Dickel
franziska.f.dickel@jyu.fi