Ajankohtaista

Kohtuuspuhetta – Jyväskylän Kevät

Alkamisaika: keskiviikko 21. maaliskuuta 2018, 18.00

Päättymisaika: keskiviikko 21. maaliskuuta 2018, 20.00

Paikka: Aalto-sali

Kohtuuspuhetta. Kohtuuden kulttuuria rakentamassa – kohtuustoiminta uudenlaisena yhteisöllisyytenä. Äänessä Markku Aho, Pauliina Kainulainen, Irma Heiskanen, Esa Hanikka ja Piia Niemi. Lopuksi professori Tiina Silvastin luento Ruokajärjestelmän haavoittuvuus ja omavaraisuus. Yhteistyössä Joensuun Kohtuus vaarassa -ryhmän kanssa

Jyväskylän Kevät on sarja kaikille avoimia kulttuuri- ja keskustelutilaisuuksia. Sen järjestää Lassi Nummen seura ry yhteistyötahojensa kanssa. Suojelijana on vuonna 2018 psykiatri Ilkka Taipale, teemana Vaihtoehtoja.

https://jyvaskylankevat2018.blogspot.fi/

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Jyväskylän Kevät
Lassi Nummen seura ry

Lisätietoja

Katriina Kajannes
kajannes.katriina@gmail.com
kuuluu seuraaviin kategorioihin: