Väitös: 9.3.2018 FM Seija Johnson (Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, etnologia)

Alkamisaika: perjantai 09. maaliskuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 09. maaliskuuta 2018, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, H320

FM Seija Johnsonin etnologian väitöskirjan "I den folkliga modedräktens fotspår. Bondekvinnors välstånd, ställning och mode­medvetenhet i Gamlakarleby socken 1740−1800" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä yliopistonlehtori, FT, dosentti Pia Olsson (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Outi Fingerroos (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.

Seija Johnson
seija.johnson@gmail.com