Väitös: 24.3.2018 YTM Azewanre Benedicta Omo­karo (Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, yhteiskuntapolitiikka)

Alkamisaika: lauantai 24. maaliskuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: lauantai 24. maaliskuuta 2018, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, C4

YTM Azewanre Benedicta Omokaronyhteiskuntapolitiikan väitöskirjan "Moving Forward Sustainability: Material and Social Con­ditions of Electronic Waste Management in Nigeria" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Assistant Professor, Ph.D. Sarah A. Moore (University of Wisconsin-Madison) ja kustoksena akatemiatutkija Sakari Taipale (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

Azewanre Benedicta Omokaro
benedicta.ideho@jyu.fi