Ajankohtaista

Väitös: 6.4.2018 FM Eveliina Pennanen (Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, viestintä)

Alkamisaika: perjantai 06. huhtikuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 06. huhtikuuta 2018, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, S212

FM Eveliina Pennasen viestinnän väitöskirjan "Hallinnollinen vuorovaikutus sairaalatyöyhteisössä" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä yliopistonlehtori, FT, dosentti Tuula-Riítta Välikoski (Tampereen yliopisto) ja kustoksena yliopístonlehtori, FT Leena Mikkola (Jyväskylän yliopisto).

FM Eveliina Pennasen viestinnän väitöskirjan "Hallinnollinen vuorovaikutus sairaalatyöyhteisössä" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä yliopistonlehtori, FT, dosentti Tuula-Riítta Välikoski (Tampereen yliopisto) ja kustoksena yliopístonlehtori, FT Leena Mikkola (Jyväskylän yliopisto).

Lisätietoja

Eveliina Pennanen
eveliina.s.pennanen@jyu.fi
kuuluu seuraaviin kategorioihin: