Väitös: 13.4.2018 FM Jarmo Seppälä (Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, taloushistoria)

Alkamisaika: perjantai 13. huhtikuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 13. huhtikuuta 2018, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, H320

FM Jarmo Seppälän taloushistorian väitöskirjan "Institutional perspectives on retailing: Rethinking the adoption of largescale retailing in Finland" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä researcher II, PhD Espen Ekberg (Handelshøyskolen BI) ja kustoksena professori Juha-Antti Lamberg (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

FM Jarmo Seppälän taloushistorian väitöskirjan "Institutional perspectives on retailing: Rethinking the adoption of largescale retailing in Finland" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä researcher II, PhD Espen Ekberg (Handelshøyskolen BI) ja kustoksena professori Juha-Antti Lamberg (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

Jarmo Seppälä
jarmo.e.seppala@jyu.fi