Hae suuntaa työelämään Unelmat+inspiraatio -kurssilta

Pohdiskeletko, millaisia asioita työltäsi haluat, minne olet oikeastaan menossa ja miltä työelämä tänä päivänä näyttää? Unelmat+Inspiraatio! -kurssi (URAP005) auttaa jäsentämään omaa osaamista, omia unelmia ja kiinnostuksen kohteita sekä hahmottelemaan itselle sopivia työllistymismahdollisuuksia. Kurssi alkaa 16.1.

Kurssi sopii erityisesti niille, jotka pohtivat omaa uraansa ja työllistymistään yleisesti sekä niille, jotka ovat valmistumassa ilman selkeää kuvaa tulevasta työstään ja työpaikastaan. Kurssi auttaa jäsentämään omaa osaamista, omia unelmia ja kiinnostuksenkohteita sekä itselle sopivia työllistymismahdollisuuksia. Kurssin tunnelmaa pääset fiilistelemään täältä.

Kurssi järjestetään Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymän tiiviissä yhteistyössä osana oppilaitosten yhteisiä yrittäjyysopintoja. Yhteiset opinnot tarjoavat opiskelijoille aiempaa monipuolisempia välineitä oman ura- ja yrittäjyyspohdinnan jäsentämiseen sekä konkreettisen mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä ja omaa liikeideaa osana opintoja yli koulutusaste- ja koulutusalarajojen.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: