Yli 1000 avointa työ- ja harjoittelupaikkaa yliopisto-opiskelijoille ja vastavalmistuneille

Työelämäpalveluiden ylläpitämässä TEP/jobs palvelussa on tällä hetkellä avoinna yli 1000 yliopisto-opiskelijoille ja vastavalmistuneille kohdennettua työ- ja harjoittelupaikkaa.

Palvelussa voit halutessasi rajata hakusi koskemaan pelkästään harjoittelupaikkoja, poistamalla työpaikat ja gradutarjoukset näkyvistä (rastit ON/OFF). Voit etsiä paikkoja myös sanahaulla, esim. oman pääaineesi perusteella.

Huomaathan, että työnantajan ilmoitukselle valitsemat koulutusalat eivät välttämättä kerro siitä, kenelle paikka voi sopia - tutustu siis tehtävien sisältöön ja vaatimuksiin.

Voit laatia palveluun myös paikkavahdin. Paikkavahdin avulla saat automaattisesti viestin sähköpostiisi, kun uusi hakuasi vastaava työ- tai harjoittelupaikka julkaistaan palvelussa.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: