JYU on the move!

Yliopistoliikunnan opintoihin liittyvä liikuntakurssi
Voit aloittaa ilmaisen opintoihin liittyvän liikuntakurssin milloin vain ja suorittaa sen omaan tahtiisi.  Tammikuussa esitellään yliopisto- ja korkeakoululiikuntaa, keppijumpataan, pelataan koripalloa, miekkaillaan korealaisittain ja tutustutaan kendoon

Muut liikuntakurssit

Alaselkäoireisten kuntosaliharjoittelu 25.1. klo 14 Liikunnan kuntosalilla.
Kurssilla painopisteenä on vahvistaa syviä selkää tukevia lihaksia erilaisten toiminnallisten liikkeiden aikana. Kurssi toteutetaan yhteistyössä YTHS:n kanssa. Tule oppimaan, miten saat selkäsi kuntoon ja miten pidät siitä hyvää huolta

Kehonhallinta 16.1. klo 17 Norssin alakoululla.
Kehonhallintakurssilla vahvistetaan syviä lihaksia, kehitetään tasapainoa ja venytellään. Tästä kehosi tykkää.

Nykytanssi 17.1 klo 17 Norssin alakoululla.
 Kurssilla ei tarvita aiempaa tanssitaustaa. Nykytanssissa tutkiskellaan liikettä ja etsitään omia luontevia tapoja ilmaista. Tämä tutkimusmatka liikkeeseen ja tanssiin alkaa juuri siitä missä olet – sellaisena kuin olet.

Painonnosto 23.1. klo 18.30 Liikunnan kuntosalilla.
Tempaus ja työntö ovat voimaharjoittelun perusliikkeitä. Tempauksen ja työnnön oikeaoppinen tekninen suorittaminen kehittää kehon hallintaa, voimaa ja nopeutta. Kurssilla keskitytään perusliikkeiden tekniikan harjoitteluun. Opi nostamaan oikein ja innostu kehittämään omaa kuntoasi.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: