Ajankohtaista

Normaalikoulun alakoulun tiedeiltamat

Alkamisaika: torstai 15. helmikuuta 2018, 18.00

Päättymisaika: torstai 15. helmikuuta 2018, 19.30

Paikka: Seminaarinmäki, Normaalikoulun alakoulu, Pitkäkatu 8, 40700 Jyväskylä

Normaalikoulun alakoulu toteuttaa koko päivän mittaisen tiedeprojektien juhlan. Koulupäivän aikana Keski-Suomen LUMA-keskuksen tiimi järjestää oppilaille monipuolisia tiedetyöpajoja. Työpajoissa toimittuaan oppilaat pystyttävät luokkiin viikkojen työn, oppilaiden omien tiedeprojektien esittelyn. Tiedepäivä huipentuu tiedeiltamiin Norssin alakoululla. Paikalle saapuvat norssilaisten vanhemmat sekä kutsuvieraat ihastelemaan koululaisten toteuttamia projekteja ja upeita esittelyjä.


Lisätietoja

Anna-Leena Kähkönen
anna-leena.m.kahkonen@jyu.fi
0445311314
kuuluu seuraaviin kategorioihin: