Towards a baby friendly Finland: sharing good practices and innovative solutions to support early parenthood

Alkamisaika: torstai 03. toukokuuta 2018, 10.00

Päättymisaika: torstai 03. toukokuuta 2018, 16.30

Paikka: Seminaarinmäki, Ruusupuisto, Helena (RUU D104)

TRIAD - Tieteen työpajan päätösseminaarissa kansainväliset asiantuntijat USA:sta, Ruotsista ja Suomesta esittelevät uusinta tutkimustietoa vanhemmuuden jakamisesta, monimuotoisista perhemuodoista, alenevasta syntyvyydestä ja vanhemmuuden siirtymisestä, sekä yhteiskunnallisen kontekstin merkityksestä perheen perustamisessa. Seminaarissa jaetaan hyviä käytänteitä ja malleja perhepalveluissa ja -politiikassa sekä etsitään innovatiivisia ratkaisuja tehdä Suomesta vauvaystävällisempi maa. Seminaari on avoin kaikille perhetutkimuksesta kiinnostuneille.

Kansainvälisessä Perheen perustamisen globaalit haasteet (TRIAD) Tieteen työpajassa on kahden vuoden ajan pohdittu perheen perustamisen haasteita niin Suomessa kuin muualla maailmassa. Työpajan rahoittajana on Suomen Kulttuurirahasto.

Lisätietoja: professori Anna Rönkä (anna.k.ronka@jyu.fi),  yliopistotutkija Eija Sevón (eija.sevon@jyu.fi) ja osoitteessa https://www.jyu.fi/edupsy/triad

Outi Alakärppä
outi.j.alakarppa@jyu.fi