Ajankohtaista

Kielikampusseminaari "Oikeus kieleen"

Alkamisaika: torstai 17. toukokuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: torstai 17. toukokuuta 2018, 16.00

Paikka: Seminaarinmäki, Ruusupuisto, Helena (RUU D104)

Tervetuloa jo vuotuiseen Jyväskylän yliopiston järjestämään Kielikampusseminaariin, jonka teemana on ”Oikeus kieleen”. Mitä tarkoittaa, että jollakulla on oikeus kieleen tai jollakulla toisella ei? Kielikampusseminaariin ovat tervetulleita niin opettajat, yliopiston henkilökunta kuin kaikki, jotka ovat kiinnostuneita kielistä ja niihin liittyvistä kysymyksistä.

Oikeus kieleen -seminaarin posteri
Seminaarin pääpuhujina ovat Fatim Diarra ja Johanna Ennser-Kananen. Fatim Diarra on kaksikielisestä perheestä ja hän on työskennellyt aiemmin valmistavan luokan opettajana Vantaalla sekä hänellä on pitkä historia työskentelystä kansainvälisten opiskelijoiden edunvalvojana. Johanna Ennser-Kananen on työskennellyt aiemmin kieltenopettajana ja on nyt monikielisen ja monikulttuurisen koulutuksen tutkija. Lisäksi joukko eri kielitaustaisia keskustelijoita pohtii teemaan liittyviä kysymyksiä lyhyissä puheenvuoroissa sekä paneelikeskustelussa, johon myös yleisö voi osallistua.

Seminaariin ilmoittautuminen on päättynyt. Kiitos osallistumisilmoituksista!Seminaarin tarkempi aikataulu päivittyy lähempänä ajankohtaa Kielikampuksen sivuille.


Tule kuuntelemaan mielenkiintoista keskustelua ja osallistumaan siihen!

 

Kielikampusseminaari 2018:n järjestäjät: Johanna Ennser-Kananen, Tuija Lehtonen, Nina Sivunen ja Eeva-Leena Haapakangas

Lisätietoa: kielikampus@jyu.fi

 

Lisätietoja

Eeva-Leena Haapakangas
eeva-leena.e-l.haapakangas@jyu.fi
040 805 3731
kuuluu seuraaviin kategorioihin: