Jyväskylän kansainvälinen kesäkoulu rikastuttaa tiedeyhteisöämme

Alkamisaika: maanantai 06. elokuuta 2018, 08.00

Päättymisaika: perjantai 17. elokuuta 2018, 16.00

Paikka: Mattilanniemen ja Ylistönrinteen kampukset

Jyväskylän yliopiston matemaattis-luonnontieteellinen ja informaatioteknologian tiedekunta toivottavat sinut tervetulleeksi 28. Jyväskylän kansainväliseen kesäkouluun. Jyväskylän kansainvälinen kesäkoulu järjestetään 6.–17.8.2018 Mattilanniemen ja Ylistönrinteen kampuksille keräten opiskelijoita yhteen ympäri maailman. Kesäkoulu on kansainvälisille ja suomalaisille opiskelijoille tarkoitettu intensiivijakso, joka sisältää noin 20 kurssia biologian, ympäristötieteen, kemian, fysiikan, nanotieteen, matematiikan, tilastotieteen, informaatioteknologian ja tietotekniikan aloilta. Kurssien opetuksesta vastaavat useat kansainvälisen huipputason luennoitsijavieraat.

Kesäsuunnitelmat auki?
Jyväskylän kansainvälinen kesäkoulu kasvattaa opiskelijoiden kansainvälisiä toimintavalmiuksia. Se rikastuttaa tiedeyhteisöämme, tarjoaa kasvualustan uusille ideoille ja innovaatioille, mahdollistaa uusien verkostojen luomisen sekä parantaa kieli- ja viestintätaitoja. Kesäkoulu tarjoaa myös Jyväskylän yliopiston opiskelijoille ja tutkijoille mahdollisuuden kansainvälistymiseen olematta päivääkään pois Suomesta.

Kesäkouluun voivat hakea kaikki Jyväskylän yliopiston opiskelijat ja henkilökunta. Kesäkoulun haku on 1.3.- 30.4.2018

Tervetuloa kesäkouluun!

Lisätietoja ja ohjelma: