DreamUp!

Alkamisaika: tiistai 27. maaliskuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: tiistai 27. maaliskuuta 2018, 16.30

Paikka: Aalto-sali (Kauppakatu 30, 40100 Jyväskylä)

DreamUp -yrittäjyyspäivä - Oma Juttu!

Mitä?

DreamUp on Gradian, JAMKin ja Jyväskylän yliopiston opiskelijoille suunnattu toiminnallinen ja inspiroiva yrittäjyyspäivä, jossa tänä vuonna teemana on Oma Juttu! Ohjelmassa mm. Alumni- ja opiskelijayrittäjien tarjoama Kokemustori, innostavia puheenvuoroja ja sykähdyttäviä esityksiä sekä workshopeja työnhakuun, somenäkyvyyteen sekä omaan juttuun ja uskaltamiseen liittyen. Pääesiintyjä on ihana koomikko Niina Lahtinen.

Missä?

Tapahtuman keskipiste on Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitseva Aalto-sali (Kauppakatu 30, 40100 Jyväskylä, sisäänkäynti Väinönkadulta).

Milloin?

DreamUp järjestetään  tiistaina 27.3. klo 12-16.30. Ohjelma löytyy DreamUpin nettisivuilta

Päivän ohjelmaan kuuluu myös workshopeja työnhakuun, somenäkyvyyteen sekä omaan juttuun ja uskaltamiseen liittyen. Paikka: Voimala Business Park, Sepänkatu 4, 40100 Jyväskylä. Ennakkoilmoittautuminen workshopeihin - lue lisää ja ilmoittaudu

Seuraa meitä!

----------------------------------

DreamUp on tapahtuma opiskelijoilta opiskelijoille, sen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat Jamkin, Gradian ja Jyväskylän yliopiston opiskelijat alusta loppuun.

Reija Häkkinen
reija.a.hakkinen@jyu.fi