Ajankohtaista

Nanotieteiden asiantuntijat kokoontuvat Jyväskylään

Alkamisaika: tiistai 09. lokakuuta 2018, 09.00

Päättymisaika: keskiviikko 10. lokakuuta 2018, 16.00

Paikka: Mattilanniemi, Agora, Auditorio 1

Jyväskylän yliopiston nanotiedekeskuksen organisoima kansainvälinen Nanoscience Days -konferenssi järjestetään 9.–10.10.2018 Agoralla.

Vuosittain järjestettävät nanotiedepäivät ovat kansainvälinen nanotieteiden ja nanoteknologian seminaari, joka kokoaa fysiikan, kemian ja biologian tutkijat yhteen. Tavoitteena on koota yhteen nanotieteiden asiantuntijat ja luoda uusia mahdollisuuksia tulevaisuuden kehityspoluille. Nanotiedepäivien ohjelma koostuu alan arvostettujen asiantuntijoiden esityksistä, joissa esitellään alan uusimpia tutkimustuloksia sekä nanotieteiden ja -teknologian eri näkökulmia. Myös nuoret tutkijat pääsevät kertomaan ja esittelemään omaa tutkimustaan posteriesitysten muodossa. Konferenssi toimiikin kymmenille nuorille tutkijoille tärkeänä väylänä omien verkostojen luomisessa.

Lisätietoja:

kuuluu seuraaviin kategorioihin: