Ajankohtaista

Väitös: 13.4.2018 HTM Minna-Maaria Hiekkataipale (Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu, johtaminen)

Alkamisaika: perjantai 13. huhtikuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 13. huhtikuuta 2018, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, S212

HTM Minna-Maaria Hiekkataipaleen johtamisen väitöskirjan "Between a Rock and a Hard Place: Middle Managers' Ethical Decision Making and Behaviour in the Organizational Context" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Johanna Kujala (Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu) ja kustoksena professori Anna-Maija Lämsä (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.

HTM Minna-Maaria Hiekkataipaleen johtamisen väitöskirjan "Between a Rock and a Hard Place: Middle Managers' Ethical Decision Making and Behaviour in the Organizational Context" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Johanna Kujala (Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu) ja kustoksena professori Anna-Maija Lämsä (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.

Lisätietoja

Minna-Maaria Hiekkataipale
minna-maaria.hiekkataipale@jamk.fi
kuuluu seuraaviin kategorioihin: