Ajankohtaista

Väitös: 25.5.2018 KTM Kukka-Maaria Ulvila (Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu, ympäristöjohtaminen)

Alkamisaika: perjantai 25. toukokuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 25. toukokuuta 2018, 15.00

Paikka: Mattilanniemi, Agora, Lea Pulkkisen sali

KTM Kukka-Maaria Ulvilan ympäristöjohtamisen väitöskirjan "'Good for Nature - Good for You'? Values and Sustainable Food Consumption - Promoting Sustainably Produced Food Products to Finnish Consumers" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Assistant Professor Dr. Hanna Leipämaa-Leskinen (Vaasan yliopisto) ja kustoksena professori Hanna-Leena Pesonen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.

KTM Kukka-Maaria Ulvilan ympäristöjohtamisen väitöskirjan "'Good for Nature - Good for You'? Values and Sustainable Food Consumption - Promoting Sustainably Produced Food Products to Finnish Consumers" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Assistant Professor Dr. Hanna Leipämaa-Leskinen (Vaasan yliopisto) ja kustoksena professori Hanna-Leena Pesonen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.

Lisätietoja

Kukka-Maaria Ulvila
kukka-maaria.ulvila@jyu.fi
kuuluu seuraaviin kategorioihin: