Millainen JYU on vuonna 2030? Futurisaattori on täällä!

Jyväskylän yliopisto vuonna 2030. Millainen haluaisit sen olevan? Mitä muuttaisit, mitä säilyttäisit? Mihin meidän pitäisi keskittyä ja panostaa? Kerro ajatuksesi Futurisaattorissa, juttele asiantuntijoidemme kanssa ja vaikuta siihen, mitä yliopistomme on kymmenen vuoden päästä.

Yliopistomme uusi strategia ja visio vuodelle 2030 tehdään koko yliopistoyhteisön voimin. Henkilökunnan ja opiskelijoiden ajatuksia kerätään eri tapahtumissa ja useita kanavia hyödyntäen. Kohtaa tulevaisuus kampuksella 12.2. alkaen tai ota käyttöösi JYUtalk-mobiilisovellus ja osallistu mistä vaan. Olet myös tervetullut keskustelemaan trendeistä 6.3. yliopiston päärakennukseen. Tehdään yliopistosta yhdessä entistä parempi opiskelu- ja työpaikka.

Kohtaa tulevaisuus kampuksella

Hyppää Futurisaattoriin antamaan ideasi tai juttele paikalla olevan asiantuntijan kanssa . 50 nopeimmin paikalle tulevaa saa strategiaämpärissä yllätyslahjan!

Kiertueen aikataulu:

• Liikunta-rakennus 12.-13.2.
  • Ruusupuiston ala-aula 14.-15.2.
  • Yliopiston kirjasto 16.-19.2.
  • Fysiikan laitoksen aula 20.-21.2.
  • Agoran aula 22.-23.2.

Haluatko ottaa kantaa trendeihin? Keskustelutilaisuus 6.3.

Järjestämme kaikille avoimen keskustelutilaisuuden tulevaisuuteen vaikuttavista ilmiöistä tiistaina 6.3. klo 12.00-15.00 yliopiston päärakennuksessa, salissa C4. Tervetuloa! Voit kirjautua Futures Platform ennakointityökalun käyttäjäksi: tutustu tulevaisuuskartassa ilmiöihin ja valitse mielestäsi tärkeimmät. Voit myös merkitä ilmiöitä, jotka eivät mielestäsi ole yliopistolle merkityksellisiä. Tämän lisäksi voit myös arvioida ilmiön vaikutusta ja todennäköisyyttä yliopistomme tulevaisuuteen. Saat Futures Platform käyttöoikeudet täyttämällä lomakkeen.

Osallistu missä vaan. Lataa käyttöösi JYUtalk-mobiilisovellus

JYUtalk-mobiilisovelluksella voit osallistua yliopiston tulevaisuuden suunnitteluun helposti mistä vaan. Lataa sovellus puhelimeesi ja vastaa kysymyksiin. Sovellus löytyy älypuhelimesi sovelluskaupasta (iPhone: App Store, Android: Google play store, Microsoft: Microsoft store).

Ladattavissa viikon 7 alussa - seuraa viestintäkanavia!

Katso video: Visio 2030. Me teemme yhdessä tulevaisuutta

Nykyaikainen strategiatyö ei ole pöytälaatikkokirjoittamista ja powerpointteja vaan yhteinen ponnistus. Toivotan kaikki mukaan, luomaan yhteistä visiotamme, joka näyttää ja tuntuu omalta.

- Rehtori Keijo Hämäläinen

uno.jyu.fi/fi/visio2030 (kirjaudu JYU-tunnuksillasi)