Ajankohtaista

YMCA Hackathon

Alkamisaika: perjantai 20. huhtikuuta 2018, 18.00

Päättymisaika: sunnuntai 22. huhtikuuta 2018, 14.00

Paikka: Kansalaistoiminnankeskus Matara

YMCA Hackathon

YMCA Hackathon


Hei opiskelija!

Tiesitkö, että digitalisaation myötä osa ihmisistä on vaarassa jäädä avun ja tuen ulkopuolelle?
Maksuton YMCA Hackathon järjestetään 20.-22.4.2018 Jyväskylässä ja se on viikonlopputapahtuma, jossa kohdataan digitalisoituvan yhteiskunnan kynnyksiä ja ideoidaan keinoja niiden madaltamiseksi. Viikonlopun teemoja ovat mm. osallisuus, käytettävyys ja palvelumuotoilu.
 
YMCA Hackathoneissa keskitytään ihmisten hyvinvointiin, joten osallistujien ei tarvitse tietää mitään koodaamisesta. Parhaat ideat syntyvät, kun ratkaisuja kehittävissä tiimeissä on tietoa tai osaamista monelta eri aloilta. Tiimeissä voi yhdistyä taustoja vaikkapa sosiaali- tai kasvatusalalta, kauppatieteistä, kielitieteistä, pelisuunnittelusta – tai mistä tahansa ihmiselle hyödyllisestä. Voit tulla yksin, kaverin kanssa tai tuoda valmiin tiimin mukanasi.

Tapahtuman aikana tiimit saavat tarvittavat tiedot ja ohjausta valitsemansa haasteen ratkaisemiseksi raudanlujilta mentoreilta ja asiantuntijoilta. Voittajatiimi palkitaan!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan kevään huipputapahtumaan: https://www.ymca.fi/hackathon/
kuuluu seuraaviin kategorioihin: