Ajankohtaista

Väitös: 12.5.2018 LitM Anna Kavoura (Liikuntatieteellinen tiedekunta, liikuntapsykologia)

Alkamisaika: lauantai 12. toukokuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: lauantai 12. toukokuuta 2018, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, S212

LitM Anna Kavouran liikuntapsykologian väitöskirjan ”'Successful and feminine athlete' and 'naturally born fighter': A discursive exploration of female judoka’s identities in Greece and Finland” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä YTT Tuula Juvonen (Tampereen yliopisto) ja kustoksena professori Jarmo Liukkonen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

LitM Anna Kavouran liikuntapsykologian väitöskirjan ”'Successful and feminine athlete' and 'naturally born fighter': A discursive exploration of female judoka’s identities in Greece and Finland” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä YTT Tuula Juvonen (Tampereen yliopisto) ja kustoksena professori Jarmo Liukkonen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

Lisätietoja

Anna Kavoura
anna.kavoura@jyu.fi
041 700 9694
kuuluu seuraaviin kategorioihin: