Väitös: 12.5.2018 LitM Anna Kavoura (Liikuntatieteellinen tiedekunta, liikuntapsykologia)

Alkamisaika: lauantai 12. toukokuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: lauantai 12. toukokuuta 2018, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, S212

LitM Anna Kavouran liikuntapsykologian väitöskirjan ”'Successful and feminine athlete' and 'naturally born fighter': A discursive exploration of female judoka’s identities in Greece and Finland” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä YTT Tuula Juvonen (Tampereen yliopisto) ja kustoksena professori Jarmo Liukkonen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

Anna Kavoura
anna.kavoura@jyu.fi