Väitös: 18.5.2018 KM Seija Manninen (Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, erityispedagogiikka)

Alkamisaika: perjantai 18. toukokuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 18. toukokuuta 2018, 15.00

Paikka: Mattilanniemi, MaA211

KM Seija Mannisen erityispedagogiikan väitöskirjan "Kouluviihtyvyys ja siihen liittyvät tekijät peruskoulussa ja toisen asteen opinnoissa" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti, yliopistotutkija Kristiina Lappalainen (Itä-Suomen yliopisto) ja kustoksena professori Hannu Savolainen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.

Seija Manninen
seija.manninen@mikkeli.fi