Väitös: 4.5.2018 KM Heli Muhonen (Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, kasvatustiede)

Alkamisaika: perjantai 04. toukokuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 04. toukokuuta 2018, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, Ruusupuisto, RUU D104 Helena

KM Heli Muhosen kasvatustieteen väitöskirjan ”Educational dialogue in the classroom: Scaffolding, knowledge building and associations with academic performance” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Kristiina Kumpulainen (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Marja-Kristiina Lerkkanen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.

Heli Muhonen
heli.j.muhonen@jyu.fi