Ajankohtaista

Väitös: 19.5.2018 FM Joonas Heino (Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, matematiikka)

Alkamisaika: lauantai 19. toukokuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: lauantai 19. toukokuuta 2018, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, Historica, H320

FM Joonas Heinon matematiikan väitöskirjan "On the local and global regularity of tug-of-war games" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Juan J. Manfredi (University of Pittsburgh, USA) ja kustoksena dosentti Mikko Parviainen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

FM Joonas Heinon matematiikan väitöskirjan "On the local and global regularity of tug-of-war games" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Juan J. Manfredi (University of Pittsburgh, USA) ja kustoksena dosentti Mikko Parviainen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

Lisätietoja

Joonas Heino
joonas.heino@jyu.fi
kuuluu seuraaviin kategorioihin: