Väitös: 12.5.2018 M.A. Said Juma (Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, erityispedagogiikka)

Alkamisaika: lauantai 12. toukokuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: lauantai 12. toukokuuta 2018, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, Ruusupuisto, RUU D104 Helena

M.A. (Psychology) Said Juman erityispedagogiikan väitöskirjan "Developing inclusive education policy and practice in Zanzibar: Collaborative action research" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Professori Lani Florian (University of Edinburgh) ja kustoksena dosentti, yliopistotutkija Elina Lehtomäki (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

M.A. (Psychology) Said Juman erityispedagogiikan väitöskirjan "Developing inclusive education policy and practice in Zanzibar: Collaborative action research" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Lani Florian (University of Edinburgh) ja kustoksena dosentti, yliopistotutkija Elina Lehtomäki (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

Said Juma
said.k.juma@student.jyu.fi