Väitös: 25.5.2018 FM Saila Leukumaa-Autto (Humanistis-yhteiskunnallinen tiedekunta, yleinen historia)

Alkamisaika: perjantai 25. toukokuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 25. toukokuuta 2018, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, S212

FM Saila Leukumaa-Autton yleisen historian väitöskirjan " Tavoitteena vahva ja yhtenäinen kansa. Historia ja kieli kansallisen identiteetin rakentamisen välineinä Pätsin aikakauden Virossa 1934-1940" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti, FT Pertti Grönholm (Turun yliopisto) ja kustoksena akatemiatutkija Simo Mikkonen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.

Saila Leukumaa-Autto
saila.leukumaa-autto@jyu.fi