Väitös: 18.5.2018 LitM Päivi Aalto-Nevalainen (Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu, johtaminen)

Alkamisaika: perjantai 18. toukokuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 18. toukokuuta 2018, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, H320

LitM Päivi Aalto-Nevalaisen johtamisen väitöskirjan ”Vertaileva tutkimus nais- ja miesjohtajien uramenestyksestä liikunta-alalla” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Liisa Mäkelä (Vaasan yliopisto) ja kustoksena professori Anna-Maija Lämsä (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.

Päivi Aalto-Nevalainen
paivi.aalto-nevalainen@kolumbus.fi