Tut­ki­joi­den ja yri­tys­ten aa­mu­pa­la: tee­ma­na luon­non pe­rus­il­miöt ja ma­temaat­ti­nen ajat­te­lu, 26.4.2018

Alkamisaika: torstai 26. huhtikuuta 2018, 08.00

Päättymisaika: torstai 26. huhtikuuta 2018, 11.00

Paikka: Mattilanniemi, Agora, Lea Pulkkisen sali

Tapaamisessa tutkijat ja yritykset kohtaavat. Löydä lisäarvoa kumppanuudesta ja tule esittelemään omaa asiantuntijuuttasi ja yhteistyöhön tähtäävää aihettasi aihepiiripöytiin! Teemana keskustelussa on luonnon perusilmiöt ja matemaattinen ajattelu, aihepiireinä kuvantaminen, nanotiede ja kiertotalous. Voit myös ehdottaa teemaan liittyvää aihetta ilmoittautumisen yhteydessä.

Useat rahoittajat, kuten Business Finland ja EU, edellyttävät tutkimushankkeissa tiivistä yhteistyötä yliopiston tutkimusryhmien ja yritysten välillä — yhteistutkimusta. Rahoittajien tavoitteena on, että tutkimushankkeissa yritykset ja tutkijat kehittävät yhdessä uutta tietoa ja innovaatioita liiketoiminnan tarpeisiin.

8.00 Ilmoittautuminen, aamupalan nouto ja pöytiin asettuminen
8.30 Tervetulosanat, Ari Jokinen, varadekaani, Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto
8.40 Business Finlandin tutkimusrahoitus, Maria Värre, tutkimusrahoituksen asiantuntija, Jyväskylän yliopisto
9.00 EU:n H2020 ohjelma, Anne Höytö, tutkimusrahoituksen asiantuntija, Jyväskylän yliopisto
9.20 Verkostoitumista aihepiireittäin; tutkimustarpeet, tutkimusideat ja rahoitusmahdollisuudet (tarvittaessa englanniksi)
10.00 Yhteisen osuuden lopetus
10.00–11.00 Mahdollisuus jatkaa keskusteluja tutkijoiden ja yritysten kesken, keskustella yliopiston tutkimusrahoituksen asiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumaan!

Heli Mäki heli.m.maki@jyu.fi, p. 050 361 0979  (yritykset)

Maria Värre maria.varre@jyu.fi, Anne Höytö anne.m.hoyto@jyu.fi (tutkijat)

kuuluu seuraaviin kategorioihin: