Koko vuoden liikuntamaksu tekee paluun

Liikuntamaksun voi maksaa syksyllä vain verkossa

Jyväskylän korkeakoululiikunnan liikuntamaksuissa palataan lukuvuodesta 2018-2019 lähtien entiseen käytäntöön.

• Syksyllä voi maksaa joko syksyn (syys-joulu) liikuntamaksun tai koko lukuvuoden (syys-elo) liikuntamaksun
  • Kevään liikuntamaksuun sisältyy myös kesän liikuntamaksu eli maksu kattaa tammi-elokuun
  • Kesän liikuntamaksu kattaa touko-elokuun

Liikuntamaksujen hinnat ovat seuraavat

• Koko lukuvuoden maksu 60
  • Syyskauden maksu 40 €
  • Kevätkauden maksu (sisältäen kesän) 45 €
  • Kesäkauden maksu 20 €

Lukuvuoden 2018-2019 liikuntamaksuja voi maksaa 13.8.2018 lähtien verkossa – käteisellä tai maksukortilla maksua ei voi enää maksaa.  Maksamisen voi todistaa ryhmäliikuntatunnilla ja palloiluissa mobiilikuitilla, maksun paperikuitilla tai liikuntatarralla, jonka voi noutaa opiskelija- tai henkilökuntakorttiinsa Soppi-kaupasta.  Ylioppilaskylän kuntosalin ja Monitoimitalon kuntosaleja voi käyttää entiseen tapaan (lisätietoa www-sivullamme www.korkeakoululiikunta.fi).

kuuluu seuraaviin kategorioihin: