Kesäopinnot avaavat opiskelijoille kolmannen lukukauden

Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän kesäyliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia toteuttavat jatkossa yhteisen kolmannen lukukauden tarjonnan, kesäopinnot, jotka ovat kaikkien kolmen oppilaitoksen opiskelijoiden vapaasti valittavissa kesästä 2018 alkaen. Kesäopintoja on pilotoitu jo kesällä 2017.

Kesäopinnot mahdollistavat opintojen jakamisen joustavasti eri ajankohtiin. Tarjonnan painopisteenä ovat kv-opinnot, kielten opinnot, luonnontieteelliset perusopinnot sekä opinnäytetyöklinikat. Kesäopintojen tarjonta koostuu sekä lähiopetuksesta että yhteisistä verkko-opinnoista ja MOOCeista.

Kesäopintoihin on rajatusti paikkoja ja niille ilmoittaudutaan kunkin oppilaitoksen omilla sivuilla EduFutura-kesäopinnot linkin kautta. Opinnot ovat maksuttomia. Ilmoittautumisaika opintoihin on 15.3.-15.4.2018, paikkoja opintoihin on rajoitetusti.

Katso kesäopintotarjonta ja lisätietoja täältä.

HUOM! Sivu päivittyy ja täydentyy 15.3. mennessä!

kuuluu seuraaviin kategorioihin: