Väitös: 18.5.2018 M.Sc. Rajendhraprasad Tatikonda (Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, kemia)

Alkamisaika: perjantai 18. toukokuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 18. toukokuuta 2018, 15.00

Paikka: Ylistönrinne, KEM4

M.Sc. Rajendhraprasad Tatikondan kemian väitöskirjan "Multivalent N-donor li­gands for the construction of coordination polymers and coordination polymer gels" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Muriel Hissler (Université Rennes, Ranska) ja kustoksena professori Matti Haukka (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

Rajendhraprasad Tatikonda
rp.tatikonda@jyu.fi