Väitös: 11.5.2018 M.Sc. Gabriella Laatikainen (Informaatioteknologian tiedekunta, tietojärjestelmätiede)

Alkamisaika: perjantai 11. toukokuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 11. toukokuuta 2018, 15.00

Paikka: Mattilanniemi, Agora, Lea Pulkkisen sali

M.Sc. Gabriella Laatikaisen tietojärjestelmätieteen väitöskirjan "Financial aspects of business models: Reducing costs and increasing revenues in a cloud context" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Casper Lassenius (Aalto-yliopisto) ja kustoksena professori Pasi Tyrväinen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

Gabriella Laatikainen
gabriella.g.laatikainen@jyu.fi