Homo sapiens – hyvä vai paha laji? Veritas Forum -keskustelutilaisuus

Alkamisaika: keskiviikko 25. huhtikuuta 2018, 16.15

Päättymisaika: keskiviikko 25. huhtikuuta 2018, 19.00

Paikka: Seminaarinmäki, Ruusupuisto, aula (Alvar Aallon katu 9)

Jyväskylän yliopiston teoreettisen filosofian professori Jari Kaukua ja Helsingin yliopiston uskonnonfilosofian dosentti Aku Visala keskustelevat keskiviikkona 25. huhtikuuta Jyväskylän Veritas Forumissa aiheesta Homo sapiens – hyvä vai paha laji. Moderaattorina toimii Sanomalehti Keskisuomalaisen varapäätoimittaja Inkeri Pasanen.

Filosofian professori Jari Kaukuan mielestä pahaa ihmistä ei kenties olekaan. Uskonnonfilosofi Aku Visalan mukaan ihmislajilla on ylivertainen kyky sekä hyvään että pahaan.

Tilaisuus on kaikille avoin ja katsottavissa videolta noin viikon kuluttua tapahtumasta osoitteessa
veritasforum.fi.

Veritas Forumit ovat yliopistoissa järjestettäviä akateemisia keskustelutilaisuuksia elämän suurista kysymyksistä. Aiheita tarkastellaan myös maailmankatsomusten ja ihmiskuvien näkökulmista.

Veritas Forum on kansainvälinen verkosto, joka tuo yhteen yliopistoja, uskonnollisia yhteisöjä ja järjestöjä. Suomessa verkostoa koordinoi kristillinen opiskelijajärjestö OPKO.

Jyväskylän Veritas Forum järjestetään yhteistyössä Jyväskylän yliopiston ja Kansan Raamattuseuran kanssa.

koordinaattori Danielle Miettinen
danielle.miettinen@veritasforum.fi