Väitös: 4.5.2018 FM Hanna Arola (Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, ympäristötiede ja -teknologia)

Alkamisaika: perjantai 04. toukokuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 04. toukokuuta 2018, 15.00

Paikka: Ylistönrinne, YAA303

FM Hanna Arolan ympäristötieteen ja -teknologian väitöskirjan "Effects of bioheapleaching technology utilizing metal mine emissions on fish in boreal freshwaters" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Dr. Gregory Pyle (University of Lethbridge, Kanada) ja kustoksena professori Juha Karjalainen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

Hanna Arola
hanna.e.arola@jyu.fi